29 augustus 2019 – Onthaalavond 1A + 1B

Beste ouder,

Bedankt voor uw vertrouwen in ons team.

Om het schooljaar 2019 – 2020 vlot te kunnen starten, organiseren wij een onthaalavond voor de leerlingen van het 1e jaar. Dit zal doorgaan op donderdag 29 augustus 2019.

De leerlingen van 1A en 1B worden samen met hun ouders verwacht tussen 18u en 18u30 in de polyvalente zaal van de nieuwbouw. Terwijl de leerlingen kennis maken met hun klastitularis en klasgenoten krijgen de ouders alle nodige info over de werking van de school.

Op het einde van de avond ontvangen de leerlingen hun lessenrooster, een benodigdhedenlijst, boekenpakket en netbook (na ondertekening van het contract). Mogen wij u vragen het boekengeld voor 10 augustus 2019 in orde te brengen. Anders zal uw zoon / dochter mogelijks niet alle materiaal kunnen ontvangen.

Tijdens deze onthaalavond zal Teamcenter Waasland (voorheen Soccercenter Waasland) opnieuw aanwezig zijn om de sportkleding te passen.

Meer informatie via mail coordinator@kabeveren.net of via telefoon 03 750 96 80.

Tot dan!
Het K.A.-team

29 augustus 2019 – Afhalen boekenpakketten 2e t.e.m. 7e

Beste ouder,

Bedankt voor uw vertrouwen in ons team.

Om het schooljaar 2019 – 2020 vlot te kunnen starten, voorzien wij een moment om de leerlingen van het 2e tot en met het 7e jaar reeds te voorzien van hun boeken en netbook (na ondertekening van het contract).

Dit zal doorgaan op donderdag 29 augustus 2019 tussen 15u en 18u30.

Mogen wij u vragen het boekengeld voor 10 augustus 2019 in orde te brengen. Anders zal uw zoon / dochter mogelijks niet alle materiaal kunnen ontvangen.

Teamcenter Waasland zal dan opnieuw aanwezig zijn om de sportkleding te passen.

Meer informatie via mail coordinator@kabeveren.net of via telefoon 03 750 96 80.

Tot dan!
Het K.A.-team

29 augustus 2019 – Pasdag nieuwe kleding sport en hout

Beste ouders en leerlingen,

Net zoals dit schooljaar werken we ook volgend jaar voor onze sportkledij van de opties algemene sport, basketbal, dans, gymnastiek, tennis en voetbal en voor de bovenkledij praktijk van de houtafdeling samen met Teamcenter Waasland.

De bestelling, betaling én afhaling (of levering thuis) van deze kledij verloopt rechtstreeks via hen en niet via de school. De bestelling wordt pas gevalideerd nadat deze is betaald via de webshop.

Op donderdag 29 augustus zullen medewerkers van Teamcenter Beveren tussen 15u en 21u aanwezig zijn op onze school met alle pasmodellen (polyvalente zaal blok D). De pasdag heeft als doel dat u zeker bent dat u de juiste maat hebt aangegeven.

Na het passen kan u zich inloggen / registreren via https://kabeveren.clubwereld.nl/. Dat kan u ter plaatse eenvoudig doen via een smartphone waarna u de bestelling kan voltooien (= betalen via een bankapp). Het voltooien van de bestelling kan ook van thuis uit want de maten die u registreert via de website blijven in het winkelmandje staan tot u hebt betaald.

Vanaf 1 juli is het ook mogelijk om in de shop te passen te Beveren van dinsdag tot vrijdag van 10u tot 17u (adres: Stadionplein 1, 9120 Beveren).

De inhoud en prijzen van de verschillende pakketten kan u online consulteren via https://kabeveren.clubwereld.nl/.

Tot dan!
Het K.A.-team

Inschrijvingen tijdens de zomervakantie

Beste (toekomstige) leerling,

Heb je interesse in onze school en wens je je nog in te schrijven? Dan ben je van harte welkom tot en met vrijdag 5 juli en vanaf vrijdag 16 augustus 2019 voor info en inschrijving (tot volzetting van een klas):

  • in de voormiddag van 9u tot 12u45,
  • in de namiddag van 12u45 tot 16u30,
  • op donderdagavond 22 en 29 augustus van 18u tot 20u30.

Breng aub getuigschrift / attest en identiteitskaart mee. Voor een inschrijving moet je steeds vergezeld zijn van een ouder.

Het K.A.-team

Nieuw vanaf 1 september 2019

Vanaf 1 september 2019 voegen wij toe aan ons aanbod:

  • tweede jaar Moderne Wetenschappen in de eerste graad A-stroom op onze vestigingsplaats Middenschool Stapsteen Reynaert
  • de richting bio-esthetiek in het eerste én tweede jaar van de tweede graad TSO
  • de richting humane Wetenschappen in het eerste jaar van de derde graad ASO
  • de optie gymnastiek in de derde graad ASO en TSO

Meer info kan u vinden via Studieaanbod – Richtingen.