21 en 22 oktober 2017 – Levensloop Beveren

Beste leerling, ouder, oud-leerling, vriend en sympathisant,

Het weekend van 21 en 22 oktober 2017 staat Beveren weer helemaal in het teken van Levensloop, een feestelijk 24-uren evenement voor alle leeftijden. Het draait helemaal rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker.

Ook dit jaar doet KA Beveren mee!

We verzorgen het ontbijt op zondagochtend, onze dansers zullen optreden en we zullen opnieuw 24u in beweging blijven (lopen, stappen, wandelen, …). Deze 24 uur is symbolisch. Het gevecht tegen kanker stopt ook niet ’s nachts!

Iedereen (ouders, grootouders, neven, nichten, tantes, …) is welkom om het kankerfonds te steunen! In het KA Beveren-tentje zijn er lekkere versnaperingen te verkrijgen.

Hopelijk tot dan?!

Het K.A.-team

Levensloop 2017