29 augustus 2019 – Onthaalavond 1A + 1B

Beste ouder,

Bedankt voor uw vertrouwen in ons team.

Om het schooljaar 2019 – 2020 vlot te kunnen starten, organiseren wij een onthaalavond voor de leerlingen van het 1e jaar. Dit zal doorgaan op donderdag 29 augustus 2019.

De leerlingen van 1A en 1B worden samen met hun ouders verwacht tussen 18u en 18u30 in de polyvalente zaal van de nieuwbouw. Terwijl de leerlingen kennis maken met hun klastitularis en klasgenoten krijgen de ouders alle nodige info over de werking van de school.

Op het einde van de avond ontvangen de leerlingen hun lessenrooster, een benodigdhedenlijst, boekenpakket en netbook (na ondertekening van het contract). Mogen wij u vragen het boekengeld voor 10 augustus 2019 in orde te brengen. Anders zal uw zoon / dochter mogelijks niet alle materiaal kunnen ontvangen.

Tijdens deze onthaalavond zal Teamcenter Waasland (voorheen Soccercenter Waasland) opnieuw aanwezig zijn om de sportkleding te passen.

Meer informatie via mail coordinator@kabeveren.net of via telefoon 03 750 96 80.

Tot dan!
Het K.A.-team