29 augustus 2019 – Pasdag nieuwe kleding sport en hout

Beste ouders en leerlingen,

Net zoals dit schooljaar werken we ook volgend jaar voor onze sportkledij van de opties algemene sport, basketbal, dans, gymnastiek, tennis en voetbal en voor de bovenkledij praktijk van de houtafdeling samen met Teamcenter Waasland.

De bestelling, betaling én afhaling (of levering thuis) van deze kledij verloopt rechtstreeks via hen en niet via de school. De bestelling wordt pas gevalideerd nadat deze is betaald via de webshop.

Op donderdag 29 augustus zullen medewerkers van Teamcenter Beveren tussen 15u en 21u aanwezig zijn op onze school met alle pasmodellen (polyvalente zaal blok D). De pasdag heeft als doel dat u zeker bent dat u de juiste maat hebt aangegeven.

Na het passen kan u zich inloggen / registreren via https://kabeveren.clubwereld.nl/. Dat kan u ter plaatse eenvoudig doen via een smartphone waarna u de bestelling kan voltooien (= betalen via een bankapp). Het voltooien van de bestelling kan ook van thuis uit want de maten die u registreert via de website blijven in het winkelmandje staan tot u hebt betaald.

Vanaf 1 juli is het ook mogelijk om in de shop te passen te Beveren van dinsdag tot vrijdag van 10u tot 17u (adres: Stadionplein 1, 9120 Beveren).

De inhoud en prijzen van de verschillende pakketten kan u online consulteren via https://kabeveren.clubwereld.nl/.

Tot dan!
Het K.A.-team