ISF Bordeaux – Verslag 14/04 (Dag 1)

april 16, 2013 in ISF Bordeaux - Verslagen door vanpuymbroeckmieke

Vertrek naar Bordeaux

Op zondagochtend 14 april 2013 vertrok de 17-koppige Belgische delegatie richting WK voetbal voor schoolploegen in Bordeaux, Frankrijk. Stipt om 7u30 verzamelden 15 spelers, 2 trainers, 1 scheidsrechter en 1 delegatieleider in station Brussel-Zuid.

Om 8u03 stapten we de TGV op richting Bordeaux.  Met een kleine tussenstop in Parijs arriveerden we omstreeks 14u30 in het station van Bordeaux.

Onder een stralende zon moesten we door omstandigheden twee uur wachten op onze shuttle bus.  Sommige jongens probeerden al kennis te maken met enkele tegenstanders.  Anderen trachten de tegenstander te imponeren met enkele technische hoogstandjes.

Rond half 6 arriveerden onze persoonlijke shuttle busjes die ons richting het secretariaat van het tornooi brachten.  Na de nodige check in en het ontvangen van de accreditaties kon onze reis verder gezet worden naar het Ibis hotel in Bordeaux.  Na een korte verkenning in het hotel verzamelden we om 19u voor het avondeten.  Ondanks de zware reis lasten we na het avondmaal onze eerste training in.  Er werd zo’n 30′ losgelopen in de omgeving van het hotel en de voetbalterreinen waar we morgen onze eerste wedstrijden zullen spelen.  Morgen staat de eerste wedstrijd gepland om 10u30 tegen Tsjechië.  In de late namiddag staat de tweede wedstrijd op het programma tegen Slovenië (start 16u30).

 

Share