ISF Bordeaux – Verslag 16/04

april 16, 2013 in ISF Bordeaux - Verslagen door vanpuymbroeckmieke

Dag 3: Frankrijk – België

Deze ochtend mochten we tegen het gastland Frankrijk spelen. Deze wedstrijd startte om 9u00. Het ontbijt werd voorzien om 6u30. We verzamelden fris en monter om 6u15 in de lobby van het hotel. Na het ontbijt konden we ons in alle rust voorbereiden op de topper tegen Frankrijk. Joel Ndongala moest in laatste instantie afhaken wegens ziekte. De wedstrijd startte om 9u00 op een net afgereden terrein. De eerste minuten zagen we een zeer gretig en intelligent voetballend Belgisch team. Na 10 minuten spelen was het een eerste keer zeer warm voor het Franse doel. Niels De Pauw kopte op aangeven van Andy Dirickx de openingstreffer op de lat. In de omschakeling kon Frankrijk wel de score openen na getwijfel in de eigen verdediging. 1-0. Niks aan de hand, we speelden goed in blok en hadden het meeste balbezit. Toch moesten we twee minuten later de 2-0 incasseren. Na rust konden we de aansluitingstreffer maken via Yarne Jacobs. Dodelijk efficiënt maakte Frankrijk de 3-1. De sterkste ploeg uit de reeks kon verder uitlopen. Einduitslag 6-1. De opeenvolging van wedstrijden begint stilaan zijn tol te eisen. Andy Dirickx, Harry Baffour, Mats Algoet, Niels Loriers en Brent Van Steelant sukkelen met lichte blessures.

Vanmiddag bekijken we tijdens de recuperatietraining welke spelers we morgen kunnen recupereren.

Morgen spelen we om 10u30 tegen Italië. ‘s Middags spelen we tegen Guatemala.

Share