ISF Bordeaux – Verslag 18/04

april 21, 2013 in ISF Bordeaux - Verslagen door vanpuymbroeckmieke

Dag 5: culturele uitstap richting Bordeaux (rustdag)

Vandaag konden de delegaties genieten van een rustdag. De rustdag werd ingevuld door een culturele uitstap richting Bordeaux. Deze uitstap werd begeleid door twee charmante dames die de richting toerisme studeerden. Voor we de bus opstapten kregen we enkele wachtende landen warm voor een panna tornooi waar Medhi Eskifati alle landen naar huis “bonjourde”. In de voormiddag bezochten we enkele plaatselijke monumenten en de spectaculaire kathedralen die boven Bordeaux uittoren. De spelers waren dolenthousiast. Op La Place R. Djee mochten de spelers zelfs een puzzel maken!

Na het middageten kregen de spelers vrije tijd. De meesten gingen shoppen al moest Joel Ndongala noodgedwongen deze activiteit staken. Joel, die duidelijk nog niet hersteld was, legde een bezoekje af aan de dokter. Drie verschillende medicijnen en de nodige rust zouden binnen een paar dagen beterschap moeten brengen.

Deze dag konden de spelers hun gedachten verzetten om morgen weer met volle focus richting de wedstrijd tegen Slowakije vertrekken. Morgen spelen we in de late namiddag onze eerste wedstrijd voor de plaatsen. Duimen!

Zie hier de einduitslag in onze reeks:

  1. Frankrijk 12 ptn

  2. Slovenië 9 ptn

  3. Tsjechië 7 ptn

  4. BELGIE 7 ptn

  5. Italië 3 ptn

  6. Guatemala 0 ptn

Share